Rode Neuzen (k)Uur

doodle-thunder Created with Sketch.
doodle-wiggle_2 Created with Sketch.
nose-fredraket_0 Created with Sketch.

Wat?

Donderdag 19 november 2020 is het zover! Dan komt de Rode Neuzen (k)Uur online en coronaproof naar alle Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen en Brussel. Dit Rode Neuzen lesuur via livestream zit vol interessante inzichten over de impact van muziek en dans in ons dagelijkse leven. Maar ook straffe getuigenissen van jongeren die je leerlingen naar het hart grijpen komen aan bod. De herkenbaarheid voor veel jongeren in deze extra moeilijke coronaperiode is groot, de Rode Neuzen (k)Uur is dus een niet te missen kans. Meester Jens Dendoncker, Birgit Van Mol, Laura Tesoro en Dr. Soul willen jullie er graag bij op deze livestream! 

Jens Dendoncker: “Het is belangrijk om er voor jongeren te zijn, zeker in een jaar waarin door corona veel op losse schroeven komt te staan. Daarom blijven we vanuit Rode Neuzen Dag informeren, sensibiliseren en zeggen tegen jongeren: Hey, ook al heb je het even moeilijk - je bent niet alleen, Rode Neuzen Dag is er voor jou. Komaan scholen, schrijf je massaal in, zo kunnen we met z’n allen laten zien dat we jongeren niet loslaten.

Wanneer?

Noteer op 19 november alvast één van de volgende lesuren in je schoolagenda:

  • 10u30: Rode Neuzen (k)Uur voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar
  • 14u30: Rode Neuzen (k)Uur voor jongeren ouder dan 12 jaar

Kan je er 19 november niet bij zijn? Geen nood! De livestream zal nadien tot en met 4 december 2020 te herbekijken zijn via het dashboard van jouw Rode Neuzen School op rodeneuzendag.be. 

Wie?

De Rode Neuzen (k)Uur is enkel toegankelijk voor scholen die aangemeld zijn als Rode Neuzen School 2020. Meld onderaan de pagina je school aan en krijg automatisch en gratis toegang tot de Rode Neuzen (k)Uur! Het was nog nooit zo simpel!

Hoe?

Wil je graag met je klas deelnemen aan de Rode Neuzen (k)Uur? Maak hieronder jouw keuze en meld jouw school in enkele stappen aan als Rode Neuzen School 2020. Eens je bent aangemeld, krijgt jouw school exclusieve toegang voor de Rode Neuzen Dag (k)Uur!

Mijn school was vorig jaar Rode Neuzen School >

Mijn school was nog geen Rode Neuzen School >