Rode Neuzen (k)Uur

doodle-thunder Created with Sketch.
doodle-wiggle_2 Created with Sketch.
nose-fredraket_0 Created with Sketch.
School aanmelden? Was jouw school vorig jaar al een Rode Neuzen School, dan kan je jouw school HIER aanmelden. Doet jouw school voor de eerste keer mee, dan kan je HIER jouw school aanmelden als Rode Neuzen School. 

 

Rode Neuzen (k)Uur? Wat is dat?

De Rode Neuzen (k)Uur is een lesuur vol interessante inzichten over de impact van muziek in ons dagelijkse leven. Maar ook straffe getuigenissen van jongeren die je leerlingen naar het hart grijpen komen aan bod. De herkenbaarheid voor veel jongeren in deze extra moeilijke coronaperiode is groot, de Rode Neuzen (k)Uur is dus een niet te missen kans voor zowel lager als middelbaar en hoger onderwijs. 

Donderdag 19 november 2020 was het eindelijk zover! 20.000 leerlingen volgden de Rode Neuzen (k)Uur online en coronaproof.

Kon jouw school er niet bij zijn? Geen nood - je kan de (k)Uur nog uitgesteld kijken door je school alsnog aan te melden als Rode Neuzen School. Dan krijg je exclusief toegang tot dit gratis lesuur. Je vindt de link naar de herbijkoptie door volgende stappen te volgen:

  1. Meld je aan op rodeneuzendag.be
  2. klik op de homepage rechtsboven op je naam
  3. Klik vervolgens op 'Mijn scholen' en selecteer je school 
  4. Klik op de knop met 'Rode Neuzen (k)Uur'

Wie?

De Rode Neuzen (k)Uur is enkel toegankelijk voor scholen die aangemeld zijn als Rode Neuzen School. Meld onderaan de pagina je school aan en krijg automatisch en gratis toegang tot de Rode Neuzen (k)Uur! Het was nog nooit zo simpel!

Hoe?

Wil je graag met je klas deelnemen aan de Rode Neuzen (k)Uur? Maak hieronder jouw keuze en meld jouw school in enkele stappen aan als Rode Neuzen School. Eens je bent aangemeld, krijgt jouw school exclusieve toegang voor de Rode Neuzen Dag (k)Uur!

Mijn school was in 2019 Rode Neuzen School >

Mijn school is nog geen Rode Neuzen School >