Vlaggenlijn

Verkoop dé Rode Neuzen Dag goodies 

Heb je het al gehoord? Dit jaar zijn onze 5 originele Rode Neuzen niet alleen terug, ze zijn nu ook beschikbaar als leuke balpen of sleutelhanger. Je kan ze kopen in je dichtstbijzijnde Belfiuskantoor

Wil je deze hebbedingen liever zelf verkopen? Registreer je actie dan als een goodieverkoop en krijg toegang tot onze exclusieve webshop waar je één of meerdere displaydozen kan bestellen. In deze displaydoos ter waarde van 300 euro zitten er 20 Rode Neuzen, 20 sleutelhangers en 20 balpennen.

Opbrengst storten

Bij de bestelling van een displaydoos vragen we een voorschot van 90 euro te betalen. Laat deze prijs je zeker niet afschrikken! Wanneer je 6 items van elke goodie verkoopt is dit voorschot al terugbetaald. Simpel toch!

Wanneer je de displaydozen hebt besteld, worden ze gratis geleverd in het Belfiuskantoor van jouw keuze. Haal je bestelling af verkopen maar!

De opbrengst van de verkoop kan je storten via je persoonlijke actiepagina ('Mijn Rode Neuzen Dag'). Duid aan hoeveel de verkoop heeft opgebracht en hoeveel stuks je van elk item verkocht hebt. De website berekent automatisch hoeveel je nog moet storten.

Goodieverkoop door een Rode Neuzen School

Verkoop je de goodies in naam van een Rode Neuzen School, dan gaat de opbrengst naar de centrale pot van het het Rode Neuzen Fonds. Je opbrengst van een goodieverkoop kan niet worden toegewezen aan één specifieke  Rode Neuzen School maar wordt op het einde van Rode Neuzen Dag verdeeld onder alle Rode Neuzen Scholen. Het is dus zeer belangrijk dat je de opbrengst stort via je actiepagina. 

Displaydoos