Naar het nieuwsoverzicht

28-05-2019

Rode Neuzen Scholen maken kans op een optreden van Niels Destadsbader

Niels Destadsbader

Vorige week kondigden Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck in de Qmusic-ochtendshow aan dat alle scholen die zich nog voor de zomer aanmelden, maken kans op een speelplaatsconcert van Niels Destadsbader. Het ochtendtrio stuurde toen als verrassing Qmusic-collega Sean Dhondt naar het GO! Atheneum Willebroek - Campus Vaartland.

Zij waren de eerste middelbare school die zich dit jaar hadden aangemeld als Rode Neuzen School in Vlaanderen en dat verdiende een verrassing. Sean kwam een bezoek brengen aan de middelbare school om hen op een leuke manier te bedanken. Dat was niet alles, Sean had ook een groot nieuwtje bij: uit alle scholen die zich voor de zomer aanmelden als Rode Neuzen School, wordt 1 school gekozen die een exclusief optreden van Niels Destadsbader op hun school wint.

Niels Destadsbader: "Ik ben er zeker van dat jongeren zullen laten zien dat ze er zijn voor elkaar. 1 school krijgt er alvast de plezantste dag van het schooljaar voor terug! Daar zal ik, samen met mijn band, persoonlijk voor zorgen. Komaaan, gasten! Kom maar op met die inschrijvingen!" 

Scholen kunnen zich als een Rode Neuzen School hier aanmelden.

Mijn school wordt Rode Neuzen School