Naar het nieuwsoverzicht

28-05-2019

Rode Neuzen Scholen maken ook kans op een optreden van K3 op de speelplaats

K3

K3 op de speelplaats van een Rode Neuzen School

Rode Neuzen Scholen maken nu ook kans op een speelplaatsconcert van K3. Scholen kunnen zich hier aanmelden als Rode Neuzen School.

Andy Peelman trok deze week naar GO! Basisschool De Zonnebloem in Wolvertem. Zoals eerder bekendgemaakt wil Rode Neuzen Dag dit jaar van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken, en deze lagere school heeft zich al aangemeld als Rode Neuzen School. Andy wilde hen bedanken en bracht ook groot nieuws: uit alle scholen die zich voor de zomervakantie aanmelden als Rode Neuzen School, wordt één school gekozen die een exclusief optreden van een grote artiest op de speelplaats wint. De leerlingen van GO! Basisschool De Zonnebloem mochten kiezen tussen Andy zelf en ... K3. Alle kinderen kozen massaal voor K3, tot grote teleurstelling van Andy.

Exclusief concert van Niels Destadsbader

Vorige week maakte Niels Destadsbader al bekend dat één van de scholen die zich voor de zomervakantie aanmeldt als Rode Neuzen School, een optreden van hem op de speelplaats kan winnen. Tot nu toe hebben al 557 scholen zich aangemeld als Rode Neuzen School. Scholen kunnen zich aanmelden op rodeneuzendag.be.

De vierde editie van Rode Neuzen Dag op 29 november 2019 zet dit jaar in op het mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken van jongeren in Vlaanderen. De goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius wil van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken.