Naar het nieuwsoverzicht

09-06-2021

Boek een gratis Rode Neuzen Dag-workshop voor jouw school!

Klaslokaal

'Sterker op school'

Rode Neuzen Dag heeft een niet te missen kans voor jouw school! Scholen kunnen zich vanaf nu gratis of met een grote korting inschrijven op één van de krachtige en innoverende workshops rond mentaal welbevinden aangeboden door verschillende Vlaamse organisaties. 

Ontdek het aanbod >

De kostprijs van deze projecten wordt volledig of grotendeels gefinancierd door de opbrengsten ingezameld via de campagne van Rode Neuzen Dag. Met andere woorden, het is dé perfecte kans om de jongeren op jouw school mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken. Zeker in dit coronatijdperk kunnen veel kinderen en jongeren een opkikker gebruiken! 

De inschrijvingen lopen tot en met 7 juli 2021 maar wacht niet te lang want volzet = volzet. Opgelet, je school kan zich maar voor 1 project inschrijven. Hierbij is het belangrijk om na te gaan wat de voorwaarden zijn om deel te nemen aan het project. Sommige projecten zijn enkel bedoeld voor lagere scholen, andere projecten richten zich hoofdzakelijk op leerkrachten.

Eind juni loopt de inschrijvingsperiode af, nadien zal jouw school gecontacteerd worden door de betreffende organisatie voor verdere praktische afspraken. Alle projecten vinden plaats in het schooljaar 2021-2022. Succes!

Heb je vragen over dit uniek aanbod? Dan kan je steeds de FAQ raadplegen of contact opnemen via info@rodeneuzendag.be.