Naar het nieuwsoverzicht

15-11-2019

De Rode Neuzen Dag Scholentour: Video - Podcast

CHARLOTTE

De Rode Neuzen Dag Scholentour is volop bezig en met hun topteam van presentatoren gaan ze zo’n 25.000 leerlingen een lesuur lang updaten over sociale, fysieke en mentale weerbaarheid. Maar omdat Rode Neuzen Dag deze thematiek met álle scholen in Vlaanderen wil delen, lanceren we nu de gratis Rode Neuzen Dag Scholentour video–podcast.

De gratis video-podcast is een tool die scholen en leerkrachten kunnen gebruiken in de klas. De bedoeling van deze video is om een live-sessie op school toegankelijk te maken voor elke klas. Het is een video-beleving gevuld met emotionele getuigenissen, filmpjes over de thematiek van Rode Neuzen Dag en lespakketten gelinkt aan vooropgestelde leerdoelen en eindtermen die elke leerkracht kan toepassen in de klas.

Wat moet je doen? Vul onderaan het formulier in en we bezorgen je via e-mail toegang tot de Rode Neuzen Dag Scholentour: video-podcast.

Met deze gratis video-podcast wil Rode Neuzen Dag álle scholen in Vlaanderen ondersteunen en de nodige tools aanreiken om de thematiek bespreekbaar te maken op school.

Vraag hier gratis de podcast aan!

Let op: We adviseren om deze video-podcast nog niet te gebruiken indien de Rode Neuzen Dag Scholentour nog moet langskomen op jouw school.