Naar het nieuwsoverzicht

30-11-2019

Dit was Rode Neuzen Dag : De Liveshow!

Rode Neuzen Dag: De Liveshow

Niels Destadsbader en An Lemmens presenteerden samen de slotshow bij VTM. Althans, tot het moment dat Niels vertrok richting het Sportpaleis voor een verrassingsoptreden. 

Het werd een show vol humor maar natuurlijk was er ook plaats voor mooie verhalen. Het meest ontroerende moment was ongetwijfeld het optreden van Lou. Die bracht een duet met zichzelf. Lou was een jaar geleden nog een meisje. Ze had toen een nummer over haar transitie met een meisjesstem ingezongen. En nu kwam Lou - als jongen - dat live en in duet met de opname van een jaar geleden nog eens doen. Een kippenvelmoment.

 

Jens Dendoncker heeft dan weer samen met Ruth Beeckmans en andere bekende artiesten zoals Willy Sommers, Josje Huisman, Tom Helsen en Slongs Dievanongs - én het koor van het Heilig Graf in Turnhout - een ‘weerbaarheidslied’ opgenomen. Heerlijk gek en zalig catchy!

 

Naast de muzikale intermezzo's was er ook ruimte voor een heuse stunt. Olga Leyers ontpopte zich tot professioneel cheerleader. Ze verdedigde de eer van haar team tijdens een heuse wedstrijd cheerleaden. 

 

Tot slot kwamen ook Staf en Mathias Coppens langs met een 'hete uitdaging'. Kijkers konden sms'en wie een hele hete peper moest opeten: An of Jens. Die laatste kreeg de twijfelachtige eer.