Naar het nieuwsoverzicht

04-11-2020

Een finalist van The Masked Singer voor jouw school!

The Masked Singer

De 3 finalisten van The Masked Singer hebben een zeer fijne, zij het iets of wat cryptische boodschap om jongeren, tijdens deze uitdagende ‘semi-lockdown’ periode te loodsen. Wolf, Koningin en Duiker roepen namelijk de leerkrachten en scholendirecties van jongeren op om hun school als Rode Neuzen School aan te melden. Op die manier kunnen alle leerlingen van de school de gratis Rode Neuzen Dag (k)Uur volgen: een online en dus coronaveilige weerbaarheidstraining vol getuigenissen, interactie én met muziek als rode draad. Weerbaarheid is nu meer dan ooit nodig.

Elke school die zich nu registreert of die al geregistreerd is, maakt bovendien kans op een uniek liedje dat één van de drie finalisten van The Masked Singer brengt, speciaal voor jouw school. En dat allemaal op Rode Neuzen Dag zelf: vrijdag 4 december

Hoe meer leerlingen de kans krijgen om de Rode Neuzen Scholen (k)Uur te volgen - hoe weerbaarder jong Vlaanderen wordt. En hoe cool zou het zijn dat een finalist van The Masked Singer, ook nog eens jouw school in de muzikale bloemetjes zet. Vandaar deze warme oproep aan alle leerlingen en leerkrachten om hun schooldirecties te overtuigen om zich aan te melden.

Muziek is de rode draad van Rode Neuzen Dag 2020. Het helpt jongeren ook om tijdens deze moeilijke tijden houvast te bieden. Vandaar dat de finalisten van The Masked Singer ook graag hun steentje willen bijdragen aan de goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius. 

Lees hier de actievoorwaarden.