Naar het nieuwsoverzicht

13-11-2019

Hier is 'ie dan: de 'all star' versie van 'Heel mijn hart'!

HEEL MIJN HART

Een tweetal weken geleden hoorden we Clouseau hun nieuwste lied 'Heel mijn hart' voor het eerst bij Qmusic. De song viel meteen in de smaak en dan wisten we nog niet dat er een speciale Rode Neuzen Dag versie zou komen. Eéntje waar niet alleen Koen en Kris Wauters hun schouders onder gezet hebben, maar waar ook Jonas Van Geel, Niels Destadsbader, Nathalie Meskens én Sean Dhondt op te horen. Een échte 'all star versie dus!

Koen Wauters schreef dit liedje oorspronkelijk voor zijn twee grootste 'gelukskes': zijn kinderen. Met 'Heel mijn hart' wil hij zijn onvoorwaardelijke liefde voor Zita en Nono uitdrukken.

Koen Wauters: “Kinderen hebben, maakt je kwetsbaar. Als ouder wil je er voor zorgen dat ze door het leven dansen, terwijl je weet dat het absoluut geen evidente tijden zijn om op te groeien. Heel mijn hart is voor mij een heel persoonlijke boodschap aan Zita en Nono, maar ik denk dat het liedje
herkenbaar is voor heel veel ouders. Net zoals velen onder hen hoop ik dat ze bestand zijn tegen alle druk. Ik wil ze voldoende wapenen zodat ze blijven geloven in zichzelf en dat ze ook kunnen doorgaan als het moeilijker wordt. En laat dat nu net ook de missie van Rode Neuzen Dag zijn. Ik roep bij deze alle ouders op om hun kinderen ook nog eens stevig vastpakken als ze Heel mijn hart op de radio horen.”

Het lied kwam meteen binnen bij velen die meteen snapten waar Koen het over had. Omdat de inhoud van Heel mijn hart zo nauw bij de thematiek van Rode Neuzen Dag aansluit, kon Koen gewoon niet anders dan zijn collega's op te roepen om samen met hem een speciale Rode Neuzen Dag versie in te zingen. Uiteraard zeiden de ambassadeurs volmondig 'ja' met ... heel hun hart. ;-)

Dit jaar zet het Rode Neuzen Dag zich in om jongeren mentaal, fysiek en sociaal weerbaar te maken. En met 'Heel mijn hart' willen Sean, Nathalie, Jonas, Niels en Clouseau aan de #generationstronger van vandaag duidelijk maken dat ze niet alleen staan.

Beluister hier de 'all star' versie van Heel mijn hart! Ook de songtekst vind je onder de video terug.

SONGTEKST