Naar het nieuwsoverzicht

04-03-2020

Projectoproep: 'Sterker op school'

Oproep

Waarover gaat het?

Rode Neuzen Dag 2019 stond in het teken van welbevinden van jongeren op school. Over heel Vlaanderen werden krachten gebundeld om jongeren mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken.

Het Rode Neuzen Fonds zoekt nu krachtige, innoverende projecten om de schoolgaande jeugd zich beter in hun vel en in hun hoofd te doen voelen. Het indienen van een project kan via de website van de Koning Boudewijnstichting tot en met 26/03/2020. Na afloop van de oproep krijgen scholen de mogelijkheid om zich op de selectie van projecten in te schrijven. Voor meer info, hou de website van Rode Neuzen Dag in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Voor wie?

Bestaande organisaties die in Vlaanderen of Brussel actief zijn en een aanbod hebben voor Nederlandstalige scholen (kleuter, lager of middelbaar onderwijs) op gebied van fysiek, mentaal of sociaal welbevinden, kunnen een dossier indienen. Individuen of organisaties met commerciële doeleinden kunnen geen project indienen. 

Scholen kunnen zelf ook geen project indienen, maar zullen na de selectie wel de kans krijgen om op de geselecteerde projecten in te tekenen, met voorrang aan de geregistreerde Rode Neuzen scholen. 

Dien je project hier in!