Naar het nieuwsoverzicht

13-04-2021

Spice up your walks met kunst en cultuur

Openluchtwat? Geen zorgen wij hebben enkele leuke openlucht expo’s en musea voor je opgelijst! Een leuke manier om kunst, cultuur en wandelen te combineren.


Kunst in Limburg
Vier tips voor de prijs van een! Wat dacht je van een doolhof bij de mijnen of een bos vol klanken? Ze weten hoe je te verrassen in Limburg. 


Striproute (Brussel)
Daguitstapje naar Brussel? Dan is deze zeker de moeite om te doen! Al sinds de jaren 90 krijgen verschillende personages en auteurs uit de Belgisch-Franse striptraditie een prominente plek in het Brussel. Er zijn al bijna zestigtal stripmuren die je kan bekijken langs deze route! 


The Crystal Ship (Oostende)
Een street art collectie die je het hele jaar door kan ontdekken. Ga op een fijne wandeling door Oostende en geniet van de impressionante murals, opvallende sculpturen en installaties. Eigenlijk alles wat je niet meteen verwacht, vind je in de stad.


Middelheimmuseum (Antwerpen)
Een klassieker maar eentje die zeker de moeite blijft om te ontdekken. Als sinds 1950 is het Middelheimpark in Antwerpen een plek om kunst op te snuiven in de natuur. Met meer dan 27(!) hectare om te ontdekken, ben je hier zeker even zoet mee.