Overslaan en naar de inhoud gaan
Naar het nieuwsoverzicht

30-10-2020

VLAANDEREN: hoe kan jij helpen?

Rode Neuzen Lab 2019

Hoe kan jij helpen?

Corona zorgt ervoor dat Rode Neuzen Dag dit jaar er iets anders uitziet. Geen Sportpaleisoptreden, geen grote events, geen verkoop van Rode Neuzen Dag goodies. De focus ligt dit jaar minder op het inzamelen van geld, maar des te meer op het informeren, sensibiliseren en ondersteunen van jongeren. En hierbij hebben we jouw steun nodig!

Muziek vormt de Rode draad tijdens Rode Neuzen Dag 2020. Ook voor Vlaanderen hebben we nog een muzikale verrassing in petto! Smeer dus alvast jouw stembanden want we verzekeren je veel muzikaal entertainment! Hou jullie mailbox en onze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Toch een actie organiseren? 

Samen met jou willen we jongeren blijven ondersteunen en hen laten weten dat ze er niet alleen voor staan. Wie toch graag een actie wil opzetten om geld in te zamelen, kan dat nog steeds doen via de startpagina van Rode Neuzen Dag. De opbrengst komt terecht bij Rode Neuzen Fonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, die net als vorig jaar inzet op de weerbaarheid van jongeren.

Een gift ten voordele van Rode Neuzen Dag?

Je kan Rode Neuzen Dag ook steunen door middel van een gift. Vanaf 40 euro krijg je voor je gift een fiscaal attest. Wist je trouwens dat de federale overheid door de coronacrisis de vrijgevigheid van de burger stimuleert door een uitzonderlijk fiscaal voordeel te bieden voor schenkers die een gift doen in 2020.

Maak je Rode Neus insta-famous

Laat iedereen weten dat je Rode Neuzen Dag steunt en inspireer anderen om hetzelfde te doen! Maak een leuke foto en deel deze op onze sociale media met de hashtag #RodeNeuzenDag

Rode Neuzen Dag is een initiatief van

doodle-wiggle Created with Sketch.
doodle-corner Created with Sketch.
nose-caramascara_0 Created with Sketch.