Naar het nieuwsoverzicht

04-10-2019

Zo zag je de cast van De Buurtpolitie nog nooit!

BP cover

De acteurs van De Buurtpolitie zijn helemaal into Rode Neuzen Dag, en dat blijkt uit hun nieuwe kalender. Voor amper 7 euro vind je in Kruidvat een kalender vol foto's van de cast terug, en het zijn niet 'zomaar' leuke beelden ... Elke foto is namelijk een optische illusie! Twee keer kijken voor je snapt hoe het plaatje tot stand is gekomen, hoort er dus bij. Wie niet kan wachten op een bezoekje aan Kruidvat, kan zijn kalender hier alvast bestellen!

En da's nog niet alles! Op 8 oktober 2019 komt een speciale Rode Neuzen Dag aflevering van het programma op VTM. Zoals we gewend zijn van De Buurtpolitie, loopt niet alles gesmeerd tijdens deze uitzending. Een pannenkoekenslag ten voordele van Rode Neuzen Dag wordt plots onderbroken door een overval en de dieven zetten het op een lopen met de kassa ... Weg ingezamelde centen, dus!

"Hoe het precies afloopt, kan ik nog niet verklappen, dat mogen de mensen vanavond zelf ontdekken. Er zal in ieder geval veel actie en sensatie aan te pas komen", als we acteur Dempsey (Vince) Hendrickx mogen geloven!

“Ik vind het erg positief dat ik mijn bekendheid kan gebruiken om zo’n fantastisch initiatief te steunen”, gaat Hendrickx verder. “Voor mij is dat een kleine moeite, maar ik kan er een wereld van verschil mee maken voor kwetsbare jongeren." (Bron HLN)

Gelukkig zijn HLN en Rode Neuzen Dag er om het jou een tikkeltje gemakkelijker te maken. Bekijk onderstaande video en ontdek hoe jij jouw persoonlijke illusie in een vingerknip online kan zwieren. Veel succes!