GO! basisschool De Boomgaard Meerhout - Veldstraat 81, MEERHOUT

Veldstraat 81, 2450 MEERHOUT

element-dots Created with Sketch.
icon-university Created with Sketch.

School Projecten

doodle-wiggle_2 Created with Sketch.
doodle-corner Created with Sketch.

Jef en Lien project

Jef en Lien deden vorig schooljaar hun intrede in de school. Zij zorgden voor een hoekje bij de kleuters en in het lager. Tijdens speeltijden kunnen kinderen hiervan gebruik maken bij een conflict op de speelplaats. Dit jaar zien zij het grootser en willen zij hun schouders zetten onder de ganse speelplaatswerking. Ook op de speelplaats hebben kinderen behoefte aan rustige plaatsen en plaatsen waar kan gespeeld worden.

Onze speelplaats van de lagere school biedt momenteel geen plaats voor de kinderen om zich rustig terug te trekken of te praten over hun gevoelens. Dit is iets waar kinderen echter wel veel nood aan hebben. We zouden dus graag één of meerdere babbelhuisjes voorzien. Op deze manier kunnen kinderen zich op een rustige en veilige plaats terug trekken om even te praten of alleen te zijn. Een veilig plaats bieden aan de kinderen waar ze naartoe kunnen om even te zitten of te praten is op de lagere school dus onze prioriteit.

Ook onze kleuters hebben nog niet de nodige materialen om hun motoriek verder te ontwikkelen. Daarom zouden we graag klim en klauterwerk voorzien op hun speelplaats. Op deze manier kunnen kinderen beter spelen en dus ook werken aan een betere fysieke en mentale gezondheid.

Ons slotfeest

doodle-corner Created with Sketch.
doodle-circle Created with Sketch.
Wij zijn ons slotfeest nog aan het organiseren, we geven binnenkort meer informatie!