Groepsfoto

Hoe zamel ik geld in voor mijn school?

Zamel je geld in voor jouw Rode Neuzen School? Dat zou super zijn maar voor je van start kan gaan, moet je wel eerst een paar dingen checken. Voldoe je aan alle onderstaande voorwaarden, dan gaat het bedrag dat je met je actie inzamelt rechtstreeks naar het Rode Neuzen Dag-project van jouw Rode Neuzen School. 

1. Is jouw school al een Rode Neuzen School? 

Als jouw school geregistreerd is al Rode Neuzen School dan kan je rechtstreeks geld inzamelen voor deze school.

Als je een actie organiseert voor een school dat nog geen Rode Neuzen School is, dan gaat de opbrengst van jouw actie naar de centrale pot van het Rode Neuzen Fonds en steun je alle Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen en Brussel. Je overtuigt dus best eerst je school om zich te registreren als Rode Neuzen School. 

2. Maak je deel uit van Rode Neuzen School?  

Een actie voor een school is enkel mogelijk als je deel uitmaakt van een school. Ben je dus een leerkracht, leerling of maak je deel uit van de directie of ouderraad van een Rode Neuzen School, dan gaat de opbrengst van jouw actie rechtstreeks naar de door jouw gekozen Rode Neuzen School!  Vergeet zeker niet bij de registratie van je actie aan te duiden voor welke Rode Neuzen School je geld inzamelt. 

Maak je geen deel uit van een Rode Neuzen School dan kan je natuurlijk altijd een actie organiseren op eigen initiatief. Hiermee steun je alle Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen en in Brussel. 

3. Verkoop je de officiële Rode Neuzen Dag goodies? 

Misschien heb je het al ontdekt maar dit jaar kan je naast Rode Neuzen ook Rode Neuzen Dag-balpennen en -sleutelhangers verkopen! Met de opbrengst van deze verkoop steun je niet één  specifieke Rode Neuzen School maar help je alle Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen en Brussel.